Ainekset
100 g kookoshiutaleita
250 g mantelirouhetta
250 g pähkinärouhetta
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
250 g Dansukker Fariinisokeria
200 g voita
Pallosten pyörittelyyn
100 g kookoshiutaleita
Ohjeet
1. Mittaa kookoshiutaleet, pähkinä- ja mantelirouhe leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneen kulhoon. Pyöräytä rouhetta muutamia kierroksia ja kaada seos kulhoon.
2. Sekoita sokerit ja pehmeä voi joukkoon.
3. Kaada kerros kookoshiutaleita lautaselle. Ota seoksesta nokareita ja painele ne pallon muotoon sormenpäillä ja viimeistele palloset kookoshiutaleissa pyörittäen.
4. Anna pallosten jähmettyä jääkaapissa yön yli.
Pakkaa kauniisti.
Maku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua valmistuksesta.
Säilyvyys jääkaapissa 1–2 viikkoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.