Ainekset
Taikina
100 g voita tai margariinia
2 rkl Dansukker Tomusokeria
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 munankeltuainen
3 dl vehnäjauhoja
Täyte
2 dl kuohukermaa
50 g voita tai margariinia
3 dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
Koristeluun
1 dl Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Sekoita taikinan ainekset keskenään. Pane taikina muovipussissa jääkaappiin vähintään tunniksi. Painele taikina leivosvuokiin ja pistele haarukalla. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 6–8 minuuttia. Anna leivospohjien jäähtyä ennen kuin irrotat ne vuoista.
2. Mittaa täytteen ainekset kattilaan ja anna kiehua, kunnes seos sakenee (lämpötila 120˚).
3. Lusikoi täyte leivospohjille. Anna jäähtyä.
4. Siivilöi pinnalle tomusokeria hetki ennen tarjoilua.
Vinkki!
Voit koristella leivokset myös vesi-tomusokerikuorrutuksella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.