Ainekset
200 g voita tai margariinia
4 munaa
3 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
5–5 ½ dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 luomusitruunan kuoriraaste
2 dl maitoa
3 dl tuoreita marjoja
Vuokaan
voita ja korppujauhoja
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Sulata rasva ja jäähdytä.
2. Vaahdota munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään sitruunankuoriraasteen kanssa. Kääntele seos muna-sokerivaahtoon. Lisää rasva ja maito ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Sekoita lopuksi marjat varovasti taikinaan.
3. Kaada taikina noin 2,4 litran vetoiseen vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 50–60 minuuttia. Jäähdytä hetki ja kumoa. Koristele tomusokerilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?