Kermakarkit

Iso satsi kermatoffeekaramelleja, joihin voi lisätä myös suklaata. Karkit voi muotoilla ja koristella eri tavoin.

5 tuntia

Arviot (27 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
5 dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
(tai 3 dl Taloussokeria ja 2 dl Fariinisokeria)
50 g voita
(100 g tummaa suklaata)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää siirappi ja keitä hiljalleen välillä sekoitellen reilun tunnin ajan. Tee pallokoe. Pudota kiehuvaa seosta kylmään veteen. Jos saat muovattua massasta pallon, on kinuski valmista.

Lisää voi, (suklaa) ja vaniljasokeri ja sekoita.

Kaada seos vuokaan, joka on vuorattu öljyllä voidellulla leivinpaperilla. Anna jäähtyä ja leikkaa neliöiksi. Neliöt voi pyöräyttää myös pallosiksi ja asettaa päälle esim. saksanpähkinän. Palloset voi myös litistää ja kastaa esim. wienernougat-rouheeseen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.