Kaurakeksit

Helppotekoiset kaurakeksit, joita voi halutessaan maustaa vaikkapa suklaarouheella, rusinoilla tai aprikoosilla.

noin 30 kpl

15 minuuttia

Arviot (2433 kpl)

Ainekset

100 g voita tai margariinia
2 ½ dl kaurahiutaleita
¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 muna

Ohjeet

Sulata voi tai margariini kasarissa. Sammuta levy. Lisää joukkoon kaurahiutaleet. Anna turvota noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon sokeri, vehnäjauhot ja muna.

Jaa seoksesta pieniä nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 5–7 minuuttia.

Vinkki!
Voit maustaa taikinaa vaniljasokerilla, suklaarouheella, rusinoilla tai pieneksi silputuilla, kuivatuilla hedelmillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.