Karpalohyve

Helppo jälkiruoka rahkasta, pirteistä karpaloista ja vaniljavaahdosta.

4–6 annosta

10 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g vaniljalla maustettua rahkaa
2–3 dl karpaloita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2–3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl talkkunajauhoja TAI leseitä/muromysliä

Ohjeet

Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon rahka sekä karpalot, vaniljasokeri ja siirappi. Sekoita lopuksi joukkoon talkkunajauhot, leseet tai muromysli. Koristele annokset karpaloilla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!