Ainekset
3 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
2 dl kuivattuja karpaloita
1 dl mantelirouhetta
2 tl leivinjauhetta
200 g pehmeää voita tai margariinia
1 kananmuna
Ohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mittaa huoneenlämpöiset aineet kulhoon. Sekoita kädellä tai yleiskoneessa taikinaksi. Nostele taikina leivinpaperoidulle pellille kokkareiksi, 9 kpl per pelti, litistä hiukan. Paista noin 12 minuuttia. Jäähdytä ja nauti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?