Kanelijäädyke ja omenakastiketta

Herkullinen, kanelinmakuinen jäädyke tarjoillaan omenakastikkeen kera.

6 annosta

5 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 munaa
3/4 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl kanelia
2 dl kuohukermaa
Kastike
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 dl omenatäysmehua
1–2 omenaa 

Ohjeet

Vatkaa munat, tomusokeri ja vaniljasokeri kevyeksi ja ilmavaksi vaahdoksi. Lisää glukoosisiirappi ja kaneli. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi toisessa astiassa. Kääntele kermavaahto munavaahtoon. Kumoa taikina vuokaan ja pane se pakastimeen 4–5 tunniksi.

Kiehauta glukoosisiirappi ja mehu. Kuori omenat ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutiot lämpimään kastikkeeseen. Tarjoa haaleana jäädykkeen kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.