Kaneliässät

Ässät ovat perinteisiä kanelisia suosikkipikkuleipiä, jotka ovat helppotekoisia ja herkullisia.

50–60 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (336 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g voita
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 munaa
2 tl leivinjauhetta
5 dl vehnäjauhoja
Pinnalle
Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauho-leivinjauheseos taikinaan. Anna taikinan jähmettyä viileässä paikassa. Leivo taikinasta ohut tanko ja käytä tarvittaessa jauhoja apuna. Leikkaa tanko noin 8 cm:n pituisiksi pötköiksi. Kierittele pötköt kanelisokerissa ja muodostele ässiksi leivinpaperin päällä pellillä. Paista pikkuleivät 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Vinkki!
Saat ässistä vielä rapeampia, kun leivot tangot käyttäen jauhojen sijasta kanelisokeria leivontapöydällä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?