Ainekset
Taikina
125 g voita tai margariinia
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl vettä
Täyte
1 rkl voita tai margariinia
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 purjo ohuina viipaleina
5 kananmunaa
2 1/2 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
7 dl voimakkaan makuista juustoraastetta
Ohjeet
Sekoita taikinan ainekset keskenään. Painele taikina piirakkavuokaan (halk. noin 25 cm) ja pistele haarukalla. Pane vuoka jääkaappiin puoleksi tunniksi. Esipaista piirakkapohjaa uunin alaosassa 225 asteessa 10 minuuttia.
Sulata rasva ja sokeri paistinpannussa ja kuullota purjosipuli kevyesti. Vatkaa munat ja kerma. Lisää mausteet, purjo ja juusto. Kaada seos piiraspohjalle. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.