Ainekset
½ kg jauhoisia perunoita
½ kg naurista tai palsternakkaa
2 porkkanaa
50 g voita tai margariinia
3–5 dl maitoa
1 tl Dansukker Taloussokeria
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
1 tomaatti tai pala paprikaa silmiksi
1 parsakaali
Ohjeet
Kuori juurekset ja paloittele ne. Keitä pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja jauha ainekset tasaiseksi soseeksi sauvasekoittimella tai survimella. Lisää voi ja maito. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla.
Muotoile soseesta pyöreä pallo (kurpitsa) ja leikkaa tomaatista tai paprikasta sille silmät, nenä ja suu. Keitä parsakaali suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa yksi parsakaalin kukinto päälle kurpitsan varreksi ja tarjoa loput erikseen.
Juuressose sopii esimerkiksi makkaroiden tai (prinssi)nakkien kera tarjottavaksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.