Jälkiruokahyytelö

Jälkiruokahyytelö

6 annosta

Ainekset

5 - 6 dl vettä
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeria
n. 6 dl tuoreita tai pakastemarjoja

Annostele marjat jälkiruokamaljoihin. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää hyytelösokeri vähitellen koko ajan hyvin sekoittaen, kunnes liemi kirkastuu. Kaada kuuma liemi hitaasti marjojen päälle. Hyydytä jääkaapissa. Tarjoa jälkiruokana sellaisenaan tai kermavaahdon kera.

Vinkki!
Lisäämällä hyytelöliemeen pienen tilkan marjamehua saat hyytelöön kauniin värin.

Lisää herkullista makua saat maustamalla hyytelöliemen liköörillä tai konjakilla.

Halutessasi voit käyttää marjojen sijasta hedelmäpaloja.


Reseptin on laatinut

Dansukker