Inkiväärillä maustettu omenahillo

Tuore inkivääri ja sitruuna sopivat mainiosti maustamaan omenahilloa. Tarjoa hilloa juustojen ja keksien kera.

noin 1 l

PT40M

45 minuuttia

Arviot (182 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg hapokkaita omenia kuorittuna ja paloiteltuna
1 dl vettä
1 tl raastettua, tuoretta inkivääriä
1 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Keitä omenapalat pehmeiksi vesitilkassa.

2. Lisää inkivääri- ja sitruunankuoriraaste, sitruunamehu ja hillosokeri. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Sekoita silloin tällöin. 

3. Jäähdytä hilloa runsas vartti ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.