Ainekset
4 kananmunaa
6 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ dl kiehautettua vettä
200 g voita
2 luomuappelsiinin raastettu kuori ja mehu
Ohjeet
1. Raasta appelsiinien kuori ja purista mehu. Voitele ja korppujauhota 2,5 litran rengasvuoka. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kiehauta vesi ja sulata voi joukkoon.
2. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi. Kaada kuuma voiseos, appelsiinimehu ja kuoriraaste vaahtoon ja sekoita hyvin. Seulo jauhoseos siivilän läpi munavaahtoon.
3. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa 45–60 minuuttia. Kumoa kakku ja seulo jäähtyneelle kakulle tomusokeripilvi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.