Ainekset
Pohja
1 dl Dansukker Luomufariinisokeria
100 g vegaanista margariinia
300 g vegaanisia digestivekeksejä
Täyte
2 dl Dansukker Luomutomusokeria
400 g vegaanista maustamatonta kookosjogurttia
400 g vegaanista maustamatonta tuorejuustoa
2 dl passionpyreetä tai
6 passiohedelmän hedelmäliha paseerattuna
1 dl perunajauhoja
1 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
Koristeluun
marjoja, hedelmiä, yrttejä, syötäviä kukkia
Ohjeet
Sulata margariini ja fariinisokeri kattilassa. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon rasvaseos. Painele keksimuruseos leivinpaperoidun paistovuoan (n. 22 x 22 cm) pohjalle ja reunoille.
Sekoita täytteen ainekset huolellisesti keskenään. Kaada täyte vuokaan.
Paista uunin keskitasolla 180 °C n. 60 min. Anna kakun jäähtyä jääkaapissa yön yli. Leikkaa juustokakku leivospaloiksi ja koristele!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.