Ainekset
100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
2 rkl piparkakkumaustetta TAI 2 tl kanelia, 1/2 tl neilikkaa ja 1 tl inkivääriä
1 kananmuna
6 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl ruokasoodaa
Kaulinnan avuksi
perunajauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
Ohjeet
Paloittele rasva kattilaan. Lisää sokeri ja siirappi sekä leivontamausteet. Kiehauta, kunnes rasva sulaa. Anna jäähtyä hetki.
Vatkaa joukkoon muna. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon vatkaten.
Anna taikinan levätä jääkaapissa yön yli.
Kaulitse taikina perunajauhoilla tai gluteenittomalla jauhoseoksella ripotellulla pöydällä. Ota muotilla kuvioita ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
Jäähdytä ja koristele halutessasi.
Katso tarkemmat kuorrutusvinkit täältä.
Erilaisia piparihahmoja ja koristeluideoita löydät täältä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.