Gluteenittomat ja munattomat vohvelit

Juhli vohvelipäivää ja herkuttele rapeilla vohveleilla gluteenittomasti ja ilman kananmunaa.

n. 6 kpl

35 minuuttia

Arviot (43 kpl)

Ainekset

75 g voita
2 dl Maizena-maissitärkkelystä
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Taloussokeria
ripaus suolaa
2 1/4 dl maitoa
paistamiseen rasvaa

Ohjeet

Sulata voi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja vispilöi joukkoon maito. Lisää lopuksi voisula. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia.

Voitele vohvelirauta ja paista vohvelit kullankeltaisiksi. Tarjoa heti hillon tai marjojen ja kermavaahdon tai jäätelön kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.