Gluteeniton kakkupohja

Gluteeniton perustäytekakkupohja on leivottu gluteenittomasta jauhoseoksesta ja perunajauhoista.

PT1H

1½ tuntia

Arviot (230 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 isoa munaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1–2 tl leivinjauhetta

Vuokaan
voita tai margariinia
gluteenitonta korppujauhoa tai kookoshiutaleita

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele vuoka ja leivitä gluteenittomilla korppujauhoilla tai kookoshiutaleilla. Kaada taikina halkaisijaltaan noin 24 cm vuokaan. Kypsennä 150–175 asteessa noin 45–60 minuuttia tai kunnes taikina alkaa irrota vuoan reunoista. Anna kakun levätä noin kymmenen minuuttia. Kumoa. Leikkaa kakku kolmeen osaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.