Ainekset
1 dl omenamehua
2 rkl sitruunamehua
0,5 dl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa
1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
16 kpl pehmeitä kivettömiä taateleita
1 pkt (n. 175 g) pekonia
Ohjeet
1. Mittaa omena- ja sitruunamehu kattilaan. Lisää fariinisokeri, suola ja timjami. Kiehauta ja keitä hiljaa poreillen siirappimaiseksi, noin 10 minuuttia.
2. Leikkaa pekonisiivut kahtia ja kääri viipaleet taatelien ympärille. Nostele taatelit leivinpaperoidulle uunipellille ja sivele pinnat glaseerauskastikkeella.
3. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
4. Sipaise pinnat vielä kertaalleen glaseerauskastikkeella. Jäähdytä hieman ja tarjoa siman kera.
VEGAANIVINKKI:
Voit kääriä taatelit vönersuikaleisiin. Käytä kiinnitykseen tarvittaessa cocktailtikkuja, että suikaleet pysyvät taatelien ympärillä paiston ajan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.