Daim-jäätelö

Helppo perusjäätelö, jossa ainekset vaahdotetaan ja vaahdot yhdistetään.

4–8 annosta annoksen koosta riippuen

PT1H

4–6 tuntia

Arviot (136 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munaa
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
2 isoa Daim-patukkaa (noin 100 g)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Rouhi Daim-patukat karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla. Yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon suklaarouhe ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja nosta kulho kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen. Anna jäätyä 4–6 tuntia. Vatkaa seosta mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Pyöritä jäätelöstä palloja ja nauti!

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?