Ainekset
2 munaa
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
2 isoa Daim-patukkaa (noin 100 g)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Vaahdota munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Rouhi Daim-patukat karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla. Yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon suklaarouhe ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja nosta kulho kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen. Anna jäätyä 4–6 tuntia. Vatkaa seosta mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Pyöritä jäätelöstä palloja ja nauti!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?