Ainekset
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 munaa
3 munankeltuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
6 dl maitoa tai kuohukermaa
Ohjeet
Sulata 1 dl sokeria pannulla miedolla lämmöllä. Kaada sulanut sokeri pienten, uuninkestävien annosvuokien pohjalle.
Vatkaa munat, munankeltuaiset, 2 dl sokeria ja vaniljasokeri vaahdoksi. Kuumenna maito tai kerma kiehuvaksi ja lisää muna-sokerivaahtoon. Jaa seos vuokiin sulatetun sokerin päälle.
Valmista vesihaude. Laita vuoat uuninkestävään vuokaan ja kaada vuokaan kiehuvaa vettä niin paljon, kunnes 2/3 vuoista peittyy veteen. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin tunti. Ota vuoat vesihauteesta ja jäähdytä.
Nosta jääkaappiin yön yli. Irrota vuoasta veitsellä pyöräyttäen ja kumoa tarjolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.