Chili-inkiväärilohi

Mausteinen chili-inkiväärikastike maistuu grillatun tai paahdetun lohen kanssa.

4 annosta

30 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

4 paksuhkoa lohiviipaletta
suolaa
valkopippuria
Chilikastike

tilkka öljyä
2 punasipulia
1 chilipalko tai 2 tl Sweet Chili -kastiketta
1 tl osterikastiketta
1 rkl soijakastiketta
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl raastettua inkivääriä

Ohjeet

1. Valmista ensin kastike. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Lisää muut ainekset ja hauduta noin 15 minuuttia.

2. Grillaa tai paahda lohipalat. Jos paahdat kalat pannussa, lisää pannuun rasvan sijaan tilkka vettä. Lohi paistuu hyvin omassa rasvassaan.

3. Tarjoa kala kastikkeen kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.