Ainekset
150 g voita tai margariinia
3 dl Dansukker Ruokokidesokeria, Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
4 munaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
75 g tummaa suklaata rouhittuna
Ohjeet
1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan voimakkaasti vatkaten.
2. Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe ja lisää seos taikinaan.
3. Levitä taikina voideltuun tai leivinpaperoituun 20 x 30 cm:n vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 20 minuuttia. Kumoa leivonnainen tai siirrä se leivinpaperin avulla ritilälle, peitä vuoalla ja anna jäähtyä. Leikkaa neliöiksi.
Brownies on amerikkalainen leivonnainen, joka maistuu pienenä makeana palana sellaisenaan tai vaniljajäätelön ja raikkaan vadelma- tai mustaherukkakastikkeen kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.