Ainekset
1 tlk (425 g) säilöttyjä aprikooseja
2 kananmunaa
1/2 dl rypsiöljyä
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
3/4 tl leivinjauhetta
1 3/4 dl maitoa
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Valuta aprikoosit hyvin. Erottele keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja öljy. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää ne vähitellen keltuaisseokseen vuorotellen maidon kanssa. Kääntele valkuaisvaahto varovasti taikinan joukkoon. Jaa taikina 12 paperivuokaan tai voidellulle muffinipellille. Laita puolikas aprikoosi pyöreä pohja ylöspäin kunkin muffinin päälle. Paista 175 asteessa (kiertoilmauuni 150 °C) noin 20 minuuttia. Siivilöi päälle tomusokeria ennen tarjoilua.
Vinkki!
Voit rouhia tai sulattaa taikinan joukkoon 50–100 g valkosuklaata.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.