Appelsiinisiirappi

Appelsiinisiirappi
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

3 appelsiinia
2 ½ dl Dansukker Luomuruokosokeria


Raasta yhden pestyn appelsiinin keltainen kuori suoraan kattilaan. Halkaise appelsiinit ja purista puolikkaista mehut (noin 3 ½ dl) ja kaada mehu kattilaan. Lisää sokeri ja keitä 10–15 minuuttia. Jäähdytä. Liemen siirappimaisuus lisääntyy jäähtyessä. Jos haluat sileän siirapin, siivilöi kuumana. Säilytä siirappi ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa.

Vinkki!
Lisää makusiirappia juomiin, luonnonjogurttiin, viiliin tai vaikkapa pannukakun päälle. Se sopii mainiosti myös eri ruokien maustamiseen ja jälkiruokien koristeluun.

Katso reseptit:
Appelsiini-valkoviiniglögi
Appelsiini-vaniljakahvi

Reseptin on laatinut

Dansukker