Ainekset
3 luomuappelsiinia (0,7 kg)
1 luomusitruuna (150 g)
500 g Dansukker Hillosokeria TAI 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Pese appelsiinit ja sitruuna huolellisesti lämpimällä vedellä ja harjalla ja kuori ne kuorimaveitsellä. Vältä kuorimasta valkoista osaa. Leikkaa keltainen kuoriosa läpikuultaviksi suikaleiksi. Kiehauta väljässä vedessä ja siivilöi.
Poista kuorituista hedelmistä valkoinen kuori- ja keskiosa. Paloittele hedelmäliha mahdollisimman ohuiksi lohkoiksi. Kaada hedelmäpalat esim. lasikulhoon ja peitä kannella tai muovikelmulla.
Käytä mikroaaltouunia täydellä teholla (650 W) 6 minuuttia. Sekoita sokeri joukkoon. Nosta kulho takaisin mikroaaltouuniin ilman kantta ja käytä uunia 10 minuuttia 2/3 teholla. Sekoita kuorisuikaleet marmeladin joukkoon. Tölkitä hyvin pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje kannet.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.