Amerikkalainen juustokakku

Amerikkalainen juustokakku

Ainekset

Pohja
200 g Digestive-keksejä
75–100 g sulatettua voita

Täyte
400 g Philadelphia-tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
5 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
yhden sitruunan raastettu kuori
ja puolikkaan sitruunan mehu



Murskaa keksit esimerkiksi kaulimella pakastepussissa. Lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.

Sekoita täytteen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle. Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti. Anna jäähtyä.

Tarjoa seurana raikasta vadelma- tai mansikkamelbaa.

Vadelmamelba

200–300 g vadelmia
Dansukker Tomusokeria maun mukaan
1 tl sitruunamehua

Painele marjat siivilän läpi. Mausta marjakastike tomusokerilla ja sitruunamehulla.

Huom!
Ulkomaisia vadelmia käyttäessäsi kuumenna ne ensin kattilassa kiehuvaksi kahden minuutin ajaksi ja anna jäähtyä. Muuten toimi kuten yllä.
 



Reseptin on laatinut

Dansukker