Amerikkalainen juustokakku

1,5 tuntia
Amerikkalainen juustokakku
Arvioi: (27 kpl)

Ainekset

    Pohja

    • 200 g Digestive-keksejä
    • 75–100 g sulatettua voita

    Täyte

    • 400 g Philadelphia-tuorejuustoa
    • 2 dl kuohukermaa
    • 5 munaa
    • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
    • 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
    • yhden sitruunan raastettu kuori
    • ja puolikkaan sitruunan mehu

    Murskaa keksit esimerkiksi kaulimella pakastepussissa. Lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.

    Sekoita täytteen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle. Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti. Anna jäähtyä.

    Tarjoa seurana raikasta vadelma- tai mansikkamelbaa.

    Vadelmamelba

    200–300 g kotimaisia pakastevadelmia
    Dansukker Tomusokeria maun mukaan
    1 tl sitruunamehua

    Painele marjat siivilän läpi. Mausta marjakastike tomusokerilla ja sitruunamehulla.

    Huom!
    Ulkomaisia pakastevadelmia käyttäessäsi kuumenna ne ensin kattilassa kiehuvaksi kahden minuutin ajaksi ja anna jäähtyä. Muuten toimi kuten yllä.

    Reseptin on laatinut

    Dansukker