Adventtileipä

Ruotsalainen adventtileipä on itse asiassa rusina-pähkinäkakku, joka nautitaan hillon ja/tai voimakasaromisen juuston kera.

1 leipä

PT55M

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 kananmunaa
2 1/2 dl kermaviiliä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 dl kookoshiutaleita
1 dl rusinoita
Vuokaan
voita tai margariinia
vehnäjauhoja
Koristeluun
1 dl cashewpähkinöitä

Ohjeet

Vatkaa rasva ja fariinisokeri. Sekoita joukkoon munat. Lisää muut ainekset. Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun vuokaan (tilavuus 1,5–2 litraa). Ripottele pinnalle pähkinät. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa.

Nauti adventtileipä hillon ja/tai voimakasaromisen juuston kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.