Tuotannon asiantuntija - Dansukker

Tuotannon asiantuntija

Tuotannon asiantuntija

Tuotannon asiantuntija

Aleksanteri Lehessaari

Työskentelen Suomen Sokerilla tuotannon asiantuntijana. Tehtäviini kuuluvat erilaiset sokerin tuotanto- ja pakkaamisprosesseihin liittyvät kehitysprojektit. Tulin taloon vuonna 2011, kun sain täältä ensimmäisen oman alani kesätyön. Tein Sokerilla myös insinöörityöni ja sen verran hyvin se taisi mennä, että sen jälkeen minulle tarjottiin vakituista työpaikkaa. Otin työn mielelläni vastaan, sillä olin viihtynyt hyvin talossa.

Parasta työssäni ovat vaihtuvat työtehtävät eri osastoilla: saan paneutua sokerinvalmistuksen ja pakkauksen kaikkiin prosesseihin ja olla mukana kehittämässä niitä. Olen esimerkiksi mukana koordinoimassa ja suunnittelemassa tuotantoa niin, että pystymme järjestämään Säkylässä valmistetulle suomalaiselle juurikassokerille oman siilon ja tuotua markkinoille 100-prosenttisesti suomalaisen Dansukker Taloussokerin. Meillä on hyvä porukka, jonka kanssa on kiva tehdä töitä.

Varsinaisen työni lisäksi osallistun aktiivisesti myös muuhun Suomen Sokerin toimintaan. Olen mm. jäsenenä Porkkalan tehtaan omassa palokunnassa ja harrastan monipuolisesti eri urheilulajeja yhtiön monissa liikuntakerhoissa.

;