Sähköasentaja - Dansukker

Sähköasentaja

Sähköasentaja

Sähköasentaja

Emma Hakala

Tulin töihin Sucrokselle elokuussa 2014. Kiinnostuin silloin avoinna olleesta sähköasentajan työstä, sillä tehdastyö kiinnosti minua ja tehtävänkuva oli aiempaa työtäni monipuolisempi. En tuntenut Sucrosta yrityksenä entuudestaan, mutta nyt en enää vaihtaisi täältä pois.

Työhöni kuuluvat ympäri vuoden erilaiset kunnossapitotyöt ja uusien asennusten tekeminen. Syksyllä tehtaan käyntikaudella varmistan omalta osaltani, että sokerikäynti onnistuu ja laitteet toimivat.

Parasta työssäni ovat työkaverit ja hyvä ilmapiiri henkilöstön asemasta ja iästä riippumatta. Työni on monipuolista ja pidän siitä, että siihen sisältyy sekä vuorotyötä että päivätyötä. Käyntikaudella teen työtä vuorossa ja muulloin teen päivätyötä, ja tämä vaihtelevuus sopii minulle tosi hyvin.  Työssäni saan oppia ja kehittyä, ja koko ajan opinkin paljon uutta.  Työhöni kuuluu sekä laajempia että pienempiä asennuksia.

Varsinaisen työni lisäksi toimin Säkylän tehtaan varatyösuojeluvaltuutettuna. Olen myös mukana vapaa-ajan toimikunnassa, joka järjestää erilaisia reissuja, tapahtumia ja liikuntamahdollisuuksia. Talvisin pelaamme viikoittain sählyä ja kesällä pesäpalloa.

;