Laborantti - Dansukker

Laborantti

Laborantti

Laborantti

Katri Bergqvist

Tulin Suomen Sokerille työharjoittelijaksi laboratorioon vuonna 2004. Työharjoittelujakson päätyttyä sain labrasta ensin kesätöitä ja sitten vakituisen työn. Toimenkuvani laboranttina on todella monipuolinen: saan tehdä monenlaisia laadunvalvontaan liittyviä tehtäviä raakasokerin analysoinnista prosessin- ja pakkaamonlaadunvalvontaan, mikrobiologisia määrityksiä, vesi- ja voimalaitosvesien analysointia ja erikoistuotteiden laadunvalvontaa.

Parhaimpia puolia työssäni on juuri tehtävien monipuolisuus. Se tekee työstä mielenkiintoista ja joskus myös haastavaa. Mikrobiologisen osaamiseni ansiosta olen saanut olla mukana myös lukuisten eri projektien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Vuosien varrella olen saanut paljon mukavia työtovereita Suomen Sokerilla. Osaa heistä näen myös vapaa-aikana, sillä pelaan sählyä työpaikkamme sählykerhossa ja keilaan Suomen Sokerin keilakerhossa.

Vaikka joskus olisikin hieman huonompi päivä töissä, niin työpaikan hurttihuumori auttaa jaksamaan pahemmankin päivän yli =).

;