Ystävänpäiväkakku

5 tuntia
Kirsikkamehu antaa kauniin värin ja mukavan maun tälle sydämenmuotoiselle kakulle ilman uunia.
Ystävänpäiväkakku
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

    Pohja

    • 100 g Daim-rakeita
    • 100 g rouhittuja hasselpähkinöitä
    • 1 dl murskattuja maissihiutaleita
    • 1 rkl seesaminsiemeniä
    • 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
    • 75 g voita tai margariinia

    Täyte 1

    • 2 1/2 dl makeuttamatonta kirsikkamehua
    • 5 dl kuohukermaa
    • 2 1/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

    Täyte 2

    • 1 dl makeuttamatonta kirsikkamehua
    • 1 dl vettä
    • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

    Koristeluun

    • 1 dl kuohukermaa
    • 1 rkl Dansukker Hyytelösokeri Multia
    • (punaisia hyytelösydämiä)

    Sulata rasva ja sekoita siihen muut pohjan ainekset. Painele taikina sydämenmuotoiseen irtopohjavuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa.

    Sekoita täyte 1:n ainekset kattilassa ja keitä puoli minuuttia. Anna seoksen jäähtyä hieman ennen kuin kaadat sen vuokaan. Pane täyte jääkaappiin hyytymään.

    Sekoita mehu, vesi ja hyytelösokeri Multi kattilassa ja keitä puoli minuuttia. Anna seoksen jäähtyä ennen kuin kaadat sen vuokaan hyytymään.

    Irrota vuoan reunat ja siirrä kakku tarjoiluvadille. Vatkaa kerma ja hyytelösokeri Multi kiinteäksi vaahdoksi. Kaada vaahto pursotinpussiin ja koristele kakku. Koristele halutessasi hyytelösydämillä.

    Reseptin on laatinut

    Dansukker