Viskillä maustettu sitrusmarmeladi

Viskillä maustetussa marmeladissa on appelsiinia, sitruunaa, greippiä ja kumkvattia.

35 minuuttia

Arviot (13 kpl)

Ainekset

5 luomuappelsiinia
1 luomusitruuna
1/2-1 luomugreippi
5 kumkvattia
4 dl vettä
1 kg Dansukker Hillosokeria
3/4 dl viskiä

Ohjeet

Pese ja kuori hedelmät huolellisesti ja purista ne mehuksi. Silppua kuoret ja hedelmäliha hienoksi joko veitsellä tai monitoimikoneella. Laita mehu, vesi ja hedelmät kattilaan ja keitä kannen alla 10 minuuttia. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 5 minuuttia välillä sekoittaen. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolella. Lisää halutessasi viski. Säilö marmeladi lämpimiin puhtaisiin lasipurkkeihin, joissa on tiiviisti sulkeutuva kansi. Säilytä viileässä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.