Virkistävä vadelmakeitto

4 annosta

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1/2 l vadelmia
3 dl vettä
2 dl valkoviiniä
1/2–3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2–4 tl perunajauhoja
1/2 dl vettä
1 rkl vastapuristettua sitruunamehua
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeluun
vadelmia

Ohjeet

Kiehauta vadelmat, vesi, sokeri ja viini. Vatkaa, niin että vadelmat hajoavat. Suurusta keitto pieneen vesimäärään sekoitetuilla perunajauhoilla. Anna jäähtyä. Siivilöi keitto. Mausta sitruunamehulla ja vaniljasokerilla. Tarjoile hyvin jäähdytettynä. Voit tarjoilla keiton keksin, pikkuleivän tai korpun kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.