Villin Lännen suikalepaisti

4–6 annosta 50 minuuttia
Chilillä maustettu lihakastike naudanpaistisuikaleista ja kasviksista.
Villin Lännen suikalepaisti
Arvioi: (13kpl)

Ainekset

  • 400 g naudanpaistisuikaleita
  • 1 sipuli
  • 2 pientä eriväristä paprikaa
  • 1 dl papuja
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 tl punaista chilirouhetta tai
  • 1 punainen chilipaprika hienonnettuna
  • 1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 3 dl vettä
  • 1 rkl vasikanfondia
  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • tuoretta oreganoa

Ota naudanpaistisuikaleet 30 minuutiksi huoneenlämpöön ennen ruoan valmistusta. Kuori ja silppua sipuli. Pese ja halkaise paprikat, poista siemenet ja suikaloi puolikkaat. Puhdista pavut. Kuumenna öljy paistokasarissa ja ruskista lihasuikaleet ja sipulisilppu. Lisää paprikasuikaleet, pavut, mausteet ja muscovado. Jatka kypsentämistä 5 minuuttia, silloin tällöin käännellen. Sekoita vesi, fondi ja tärkkelys ja lisää seos pannuun. Keitä 2 minuuttia. Silppua tuoretta oreganoa pinnalle. Syö riisin tai maissin kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker