Viinimarjachutney

Tarjoa mausteista punaherukkachutneyta grillatun liharuoan lisäkkeenä.

45 minuuttia

Arviot (38 kpl)

Ainekset

500 g punaisia viinimarjoja riivittynä
pala tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1 kanelitanko
1/2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua musta- tai valkopippuria
1/2 tl kuminaa
1/2–3/4 pkt (à 330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 dl valkoista balsamietikkaa

Ohjeet

Pane viinimarjat kattilaan. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet ja lisää ne, mausteet, hillo-marmeladisokeri ja balsamietikka kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä jääkaapissa. Tarjoa liha- ja grilliruokien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.