Viinimarjachutney

45 minuuttia
Tarjoa mausteista punaherukkachutneyta grillatun liharuoan lisäkkeenä.
Viinimarjachutney
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g punaisia viinimarjoja riivittynä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 kanelitanko
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua musta- tai valkopippuria
  • 1/2 tl kuminaa
  • 1/2–3/4 pkt (à 330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • 1 dl valkoista balsamietikkaa

Pane viinimarjat kattilaan. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet ja lisää ne, mausteet, hillo-marmeladisokeri ja balsamietikka kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä jääkaapissa. Tarjoa liha- ja grilliruokien kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker