Viikuna-piparijälkiruoka

Kerrosjälkiruoka kuumennetuista leipäjuustokuutioista ja viikunalohkoista piparimurun ja vaniljakastikkeen kera.

2 annosta

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

100 g leipäjuustoa
2–4 tuoretta viikunaa lohkoina
1 dl vaahdotettua vaniljakastiketta
2 piparkakkua murustettuna
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Kuutioi leipäjuusto tai ota siitä muotilla pieniä kuvioita. Lohko tuoreet viikunat. Kuumenna paistinpannu ja käännä juustokuutioita ja viikunalohkoja hetki kuumalla pannulla.

Vaahdota vaniljakastike ja murusta piparkakut karkeaksi rouheeksi. Jaa ainekset kerroksittain jälkiruokakulhoihin tai tarjoa lautaselta. Valuta lopuksi pinnalle lempeän makuista siirappia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.