Viikuna-piparijälkiruoka

2 annosta 15 minuuttia
Kerrosjälkiruoka kuumennetuista leipäjuustokuutioista ja viikunalohkoista piparimurun ja vaniljakastikkeen kera.
Viikuna-piparijälkiruoka
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 100 g leipäjuustoa
  • 2–4 tuoretta viikunaa lohkoina
  • 1 dl vaahdotettua vaniljakastiketta
  • 2 piparkakkua murustettuna
  • Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Kuutioi leipäjuusto tai ota siitä muotilla pieniä kuvioita. Lohko tuoreet viikunat. Kuumenna paistinpannu ja käännä juustokuutioita ja viikunalohkoja hetki kuumalla pannulla.

Vaahdota vaniljakastike ja murusta piparkakut karkeaksi rouheeksi. Jaa ainekset kerroksittain jälkiruokakulhoihin tai tarjoa lautaselta. Valuta lopuksi pinnalle lempeän makuista siirappia.

Reseptin on laatinut

Dansukker