Vihreä tomaattimarmeladi

Keitä marmeladia vihreistä tomaateista, sipuleista, mausteista ja etikasta.

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

400 g vihreitä tomaatteja
100 g sipulia
4 valkosipulinkynttä
1 dl etikkaa
2 dl vettä
n. 10 mausteneilikkaa
n. 10 kokonaista valkopippuria
(1 pala muskottikukkaa)
(ripaus raastettua inkivääriä)
2 ½ dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuutioi huuhdotut tomaatit ja silppua sipulit. Kääri kokonaiset mausteet sideharsonyytiksi ja mittaa kaikki ainekset sokeria lukuun ottamatta kattilaan. Keitä 15–20 minuuttia.

Poista mausteet ja kaada seos tehosekoittajaan. Pyöräytä karkeaksi seokseksi. Kuumenna seos kiehuvaksi kattilassa, lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä viitisen minuuttia.

Kaada tölkkeihin ja säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.