Viherpippurimansikat

4 annosta 10 minuuttia
Viherpippuri ja mansikka sopivat hyvin yhteen.
Viherpippurimansikat
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 ½ dl Dansukker Sirkku palasokeria
  • 1 sitruunan mehu
  • 500 g pakastemansikoita
  • 2 tl viherpippureita

Tarjoiluun

  • 1 dl kuohukermaa
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Sulata palasokerit laakeassa, puhtaassa ja kuivassa paistinpannussa. Kun pannuun sulanut sokeri alkaa ruskistua siirrä pannu hetkeksi sivuun ja sekoittele palasokerin loput ruskistuneen sokerin joukkoon kevyesti painellen.

Siirrä pannu takaisin liedelle, lisää sitruunamehu ja anna kiehahtaa. Lisää jäiset mansikat ja kämmenpohjassa murskatut viherpippurit pannuun. Keitä muutamia minuutteja kunnes pannuun muodostunut kastike on lähes sileää ja mansikat ovat sulaneet.

Annostele mansikat jälkiruoka-astioihin.

Tarjoa vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.

Vinkki!
Voit korvata palasokerin Dansukker Taloussokerilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker