Vesimeloni-mansikkahillo Luomuhillosokerilla

30 minuuttia
Raikas vesimeloni ja kesän mansikat maistuvat hyviltä hillossa. Luomuhillosokerilla hillo valmistuu nopeasti.
Vesimeloni-mansikkahillo Luomuhillosokerilla
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 250 g vesimelonia
  • 250 g mansikoita
  • 1 sitruunan mehu
  • 250 g Dansukker Luomuhillosokeria

Paloittele vesimeloni ja poista siemenet. Perkaa ja huuhtele mansikat. Soseuta melonipalat ja mansikat sauvasekoittimella kattilassa. Lisää sitruunamehu ja luomuhillosokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen. Kuori vaahto huolellisesti. Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Reseptin on laatinut

Dansukker