Vaniljalla maustettu puolukka-mustikkahillo

(n. 5 dl valmista hilloa) 25 minuuttia
Puolukka ja mustikka ovat hyvä makupari hillossa.
Vaniljalla maustettu puolukka-mustikkahillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 250 g puolukoita
  • 250 g mustikoita
  • ¼ dl vettä
  • 1 vaniljatanko halkaistuna
  • 250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria

Mittaa vesi kattilaan ja lisää puolukat, mustikat ja halkaistu vaniljatanko. Kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää Hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10–15 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää hillon pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto pois lusikalla. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä hetki. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker