Vaniljainen raparperilassi

3 annosta 15 minuuttia
Kanelilla ja vaniljalla maustettu raikas jugurttipohjainen raparperijuoma.
Vaniljainen raparperilassi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 200 g raparperipaloja
  • 1 dl Dansukker Fariinisokeria
  • 1/4–1/2 tl kanelia
  • 5 dl turkkilaista jogurttia
  • 1–2 dl maitoa
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeeksi

  • muutama mansikka

Laita raparperipalat ja fariinisokeri kasariin yhdessä kanelin kanssa. Hämmentele miedolla lämmöllä, kunnes seos pehmenee. Vatkaa raparperiseos ja turkkilainen jogurtti sauvasekoittimella tasaiseksi. Ohenna tarvittaessa maidolla. Mausta vaniljasokerilla. Kaada korkeisiin laseihin ja koristele tuoreilla mansikoilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker