Vanilja-rahkavanukas

4 annosta 10 minuuttia + 2 tuntia
Vanilja-rahkavanukasta voi syödä sellaisenaan tai käyttää keksipohjakakun täytteenä.
Vanilja-rahkavanukas
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 dl maitoa
  • 3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 250 g maitorahkaa

Pinnalle

  • hedelmäpaloja tai marjoja
  • Dansukker Fariinisokeria

Sekoita maito ja sokerit kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä poreillen noin puoli
minuuttia. Siirrä kattila pois liedeltä, lisää rahka ja sekoita vispilällä sileäksi. Kaada seos
jälkiruoka-astioihin, hyydytä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään. Jaa
hedelmäpalat tai marjat vanukkaille ja ripottele fariinisokeria pinnalle. 

Vinkki!
Kakku ilman uunia!
Tee keksipohja piirasvuokaan, täytä reseptin mukaan tehdyllä vanilja-rahkavanukkaalla. Pane vuorokaudeksi jääkaappiin. Viimeistele pinta marjoilla tai hedelmäpaloilla juuri ennen tarjoilua.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker