Valkoviinillä ja vaniljalla maustettu persikkamarmeladi

noin 1 l
Valkoviinillä ja vaniljalla maustettu persikkamarmeladi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

1 kg kypsiä persikoita
1/2 kg Dansukker Hillosokeria
1 dl valkoviiniä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

1. Kalttaa ja kuori persikat, poista kivet. Leikkaa persikat pieniksi palasiksi.

2. Pane hedelmäpalat, viini ja sokeri kattilaan, sekoita ja kuumenna seosta koko ajan hämmentäen, kunnes se alkaa kuplia. Anna kiehua voimakkaasti 3 minuuttia.

3. Ota kattila tulelta. Kuori vaahto huolellisesti pois. Sekoita joukkoon vaniljasokeri. Anna seisoa 15 minuuttia.

4. Kaada seos kuumiin, puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä kylmässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker