Valkosuklaapannacotta ja marinoidut mansikat

4 annosta 2 tuntia
Helppo valkosuklaalla maustettu pannacotta maistuu marinoitujen mansikoiden kera.
Valkosuklaapannacotta ja marinoidut mansikat
Arvioi: (32kpl)

Ainekset

  • 4 dl kuohukermaa
  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 100 g valkosuklaata
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Marinoidut mansikat

  • 200 g tuoreita mansikoita
  • 1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
  • yhden limetin puristettu mehu

Mittaa kerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen puoli minuuttia.

Paloittele joukkoon valkosuklaa ja anna sen sulaa sekoitellen. Mausta seos vaniljasokerilla.

Jaa liemi juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Paloittele mansikat ja sekoita joukkoon sokeri ja limettimehu. Anna mansikoiden maustua liemessä, kunnes pannacotta on tarjoiluvalmista.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker