Vadelmainen pannacottatorttu

4 annosta
Keksipohjainen vadelmainen pannacottatorttu valmistuu ilman liivatetta Hyytelösokeri Multilla.
Vadelmainen pannacottatorttu
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

100 g keksimurskaa
2 rkl Dansukker Kaakaotomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
30–40 g sulatettua voita tai margariinia
Täyte
1 1/2 dl kuohukermaa
2 rkl vadelmamehua
3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Hyytelö
2 dl vadelmamehua
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

1 pieni sydämenmuotoinen irtopohjavuoka

Sekoita keksimurska, kaakaotomusokeri, vaniljasokeri ja sulatettu rasva keskenään. Painele seos vuokaan.

Sekoita kerma, vadelmamehu, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kattilassa ja kiehauta. Kaada seos vuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa.

Kiehauta mehu ja hyytelösokeri Multi kattilassa. Anna jäähtyä hieman ennen kuin kaadat seoksen vuokaan. Pane torttu uudelleen jääkaappiin jähmettymään.

Reseptin on laatinut

Dansukker