Vadelmainen pannacottatorttu

4 annosta 4 tuntia
Keksipohjainen vadelmainen pannacottatorttu valmistuu ilman liivatetta Hyytelösokeri Multilla.
Vadelmainen pannacottatorttu
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 100 g keksimurskaa
  • 2 rkl Dansukker Kaakaotomusokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 30–40 g sulatettua voita tai margariinia

Täyte

  • 1 1/2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl vadelmamehua
  • 3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Hyytelö

  • 2 dl vadelmamehua
  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Sekoita keksimurska, kaakaotomusokeri, vaniljasokeri ja sulatettu rasva keskenään. Painele seos pieneen sydämenmuotoiseen irtopohjavuokaan.

Sekoita kerma, vadelmamehu, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kattilassa ja kiehauta. Kaada seos vuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa.

Kiehauta mehu ja hyytelösokeri Multi kattilassa. Anna jäähtyä hieman ennen kuin kaadat seoksen vuokaan. Pane torttu uudelleen jääkaappiin jähmettymään.

Reseptin on laatinut

Dansukker