Vaaleat kristallipiparit

Vaaleiden ohuiden piparien päälle ripotellaan ohuesti hienoa kidesokeria ennen paistoa ja heti paiston jälkeen.

30 min + 12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

150 g voita tai margariinia
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
¼ dl Dansukker Vaaleaa siirappia
1 kananmuna
230 g (4 dl) vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta
1 tl jauhettua kanelia
½ tl jauhettua inkivääriä
½ tl neilikkaa

Ripotteluun
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Vatkaa huoneenlämpöinen rasva, sokeri ja siirappi vaaleaksi. Lisää kananmuna hyvin vatkaten. Yhdistä jauhot, vaniljasokeri, leivinjauhe ja mausteet, siivilöi seos rasva-kananmunaseokseen ja sekoita taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja säilytä jääkaapissa seuraavan päivään.

Kauli taikina pienissä erissä noin parin mm:n vahvuiseksi. Painele piparit ja siirrä ne leivinpaperoidulle pellille. Ripottele ohut kerros sokeria pinnalle.

Paista 160–170 asteessa 6–8 minuuttia. Ripottele toinen kerros sokeria kuumien pikkuleipien päälle välittömästi uunista ottamisen jälkeen. Jäähdytä ritilän päällä.

Vinkki!
Paista kerralla pellillinen samanlaisia pipareita.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.