Tomaattisilli

1 vrk
Tomaattiketsuppi maustaa sillipalat.
Tomaattisilli
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4–6 sillifileetä
  • 1–2 sipulia

Kastike

  • 1 1/2 dl tomaattiketsuppia
  • 1/2 dl öljyä
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
  • 10 rouhittua mustapippuria
  • 1–2 laakerinlehteä

Leikkaa sillifileet noin 2 cm:n levyisiksi viipaleiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Lado sillipaloja ja sipulia kerroksittain leveäsuiseen lasitölkkiin. Laita kerrosten väliin tomaattikastiketta. Anna sillipalojen maustua kylmässä muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa silli suoraan valmistusastiasta tai laita se tarjolle esim. kalavadille. Koristele pinta sipulirenkailla.

Reseptin on laatinut

Dansukker