Thai-mausteista kirsikkahilloa

Thai-mausteista kirsikkahilloa
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

500 g pakastekirsikoita
8 tähtianista
1 sitruunaruoho
30 g tuoretta inkivääriä
5 limetin lehteä
50 g vettä
200 g Dansukker Hillosokeria
2 rkl Dansukker Muscovadosiirappia

1. Anna kirsikoiden sulaa hieman.

2. Kuori ja pilko inkivääri, leikkaa sitruunaruoho n. 3 cm paloiksi.

3. Pane mausteet ja vesi kattilaan, kiehauta, jotta mausteet alkavat toimimaan.

4. Sekoita kirsikat, hillosokeri ja muscovadosiirappi joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi, anna kiehua hiljalleen noin 10–15 min.

5. Purkita ja säilytä jääkaapissa. Nauti hillo esim. juustojen kanssa.
 

Resepti: Teemu Aura ja Markus Hurskainen

(Ammattilaisresepteissä ainemäärät ilmoitetaan grammoissa.)