Suppilovahverohillo à la Marita

40 minuuttia
Suppishillo on oiva lisäke hirvipaistin, lammaspateen, riistapullien tai jänispadan kera. Hillosokerilla saat hillosta mukavan ja sopivan kiinteää.
Suppilovahverohillo à la Marita
Arvioi: (87kpl)

Ainekset

  • 2 l tuoreita suppilovahveroita tai
  • n. 5 dl pakastettuja
  • 1–2 sipulia

Liemi

  • 2 dl vettä
  • 1 1/2 dl balsamietikkaa (valkoista tai tummaa)
  • 5 neilikkaa
  • 5 maustepippuria
  • 1 tl suolaa
  • 1 laakerinlehti
  • 1 1/2 dl Dansukker Hillosokeria

Mittaa kattilaan vesi, etikka sekä mausteet ja kiehauta. Lisää peratut sienet ja sipulirenkaat mukaan kiehumaan noin 20 minuutiksi. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 10 minuuttia. Lusikoi hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Suppishillo on oiva lisäke hirvipaistin, lammaspateen, riistapullien tai vaikka jänispadan kera. Hillosokerilla saat hillosta mukavan ja sopivan kiinteää.

Resepti: Ruokatoimittaja Marita Joutjärvi / Hillosokeri 20 vuotta

Reseptin on laatinut

Dansukker